Suggesties oktober
Voorgerechten
Consommé van bosduif 7.00 Wildkroketten 12.00
Fazant kroketten 12,00
Duo van wild & fazant kroket 12,00 Trio van wildpaté 12,00
Witloofkroketten 12.00
Argentijnse Entreçote 29,00 Witloof met hesp in de oven 15.00
Schartongrolletjes met kreeftensaus 22.00 Bouillabaise 26.00
Wild
Everzwijn met Grand Veneursaus 25,00
hertenfilet met boschampignonssaus 29.00
Wildragout 21,00
Hazenrugfilet met rode wijnsaus 28,00
Fazantenfilet Brabaçonne 26,00
Al onze warme hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes, puree, gratin, rijst of pasta.
Al onze gerechten kunnen ook Take away.
Reserveer je tafel
Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!
Onze suggesties
Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden we ook seizoensgebonden suggesties aan.