03 889 94 90 info@decluyse.be

Suggesties oktober

Voorgerechten

Consommé van bosduif                                                                              7.00 Wildkroketten                                                                                                12.00

Fazant  kroketten                                                                                            12,00
Duo van wild & fazant kroket                                                                   12,00 Trio van wildpaté                                                                                            12,00
Witloofkroketten                                                                                          12.00                                                                                       

Argentijnse Entreçote                                 29,00  Witloof met hesp in de oven                     15.00

Schartongrolletjes met kreeftensaus  22.00  Bouillabaise                                                        26.00

 

 

 

 

 

 

 

                                  Wild                                                             
Everzwijn met Grand Veneursaus                            25,00

hertenfilet met boschampignonssaus                   29.00

Wildragout                                                                           21,00

Hazenrugfilet met rode wijnsaus                              28,00             

Fazantenfilet Brabaçonne                                              26,00                                                                                                                                                                                     

 

 

Al onze warme hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes, puree, gratin, rijst of pasta.

Al onze gerechten kunnen ook Take away.

Reserveer je tafel

Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!

Onze suggesties

Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden we ook seizoensgebonden suggesties aan.