03 889 94 90 info@decluyse.be

Dagschotels

Van dinsdag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 10.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 14.00 euro.Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.
Wil je zeker zijn van een dagschotel dan kan je best reserveren.

 

Dinsdag 29/09

Woensdag 30/09

Donderdag 01/10

Vrijdag 02/10

Hamburger met erwtjes & worteltjes & gebakken aardappelen

Varkenskotelet met wortelpuree

Kalkoensteak archiduc & kroketten

Pasta met zeevruchten

Dinsdag 29/09: Hamburger met erwtjes, worteltjes & gebakken aardappelen

Woensdag 30/09: Varkenskotelet met wortelpuree

Donderdag 01/10: Kalkoensteak archiduc & kroketten

Vrijdag 02/10: Pasta met zeevruchten

Dinsdag 06/10

Woensdag 07/10

Donderdag 08/10

Vrijdag 09/10

Schnitzel met jagersaus, gebakken witloof & aardappelschijfjes

Steak met pepersaus & frietjes

Kipsaté met provençale saus & kroketten

Kabeljauw met prei in roomsaus & puree

Dinsdag 06/10: Schnitzel met jagersaus, gebakken witloof & aardappelschijfjes

Woensdag 07/10: Steak met pepersaus & frietjes

Donderdag 08/10: Kipsaté met provençale saus & kroketten

Vrijdag 09/10: Kabeljauw met prei in roomsaus & puree

Dinsdag 13/10

Woensdag 14/10

Donderdag 15/10

Vrijdag 16/10

Lamsburger met spruitjes & gratin

Gentse waterzooi met gekookte krieltjes

Rundssaté met bearnaisesaus & frietjes

Visfilet in witte wijnsaus & puree

Dinsdag 13/10: Lamsburger met spruitjes & gratin

Woensdag 14/10: Gentse waterzooi met gekookte krieltjes

Donderdag 15/10: Rundssaté met bearnaise & frietjes

Vrijdag 16/10: Visfilet in witte wijnsaus & puree

Dinsdag 20/10

Woensdag 21/10

Donderdag 22/10

Vrijdag 23/10

Varkensbrochette met Stroganoff & kroketten

Gevulde courgette in tomatensaus & basmatti rijst

Halve kip & frietjes

Vis vidéé met puree

Dinsdag 20/10: Varkensbrochette met Stroganoff & kroketten

Woensdag 21/10: Gevulde courgette in tomatensaus & basmatti rijst

Donderdag 22/10: Halve kip & frietjes

Vrijdag 23/10: Vis vidéé met puree

Dinsdag 27/10

Woensdag 28/10

Donderdag 29/10

Vrijdag 30/10

Chipolletta met spinaziepuree

Kipfilet met currysaus & rijst

Lamsragout met gebakken krieltjes

Schartongrolletjes met kreeftensaus & puree

Jaarlijkse vakantie vanaf maandag 2 november tot en met zondag 22 november

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart

Suggesties

Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.