03 889 94 90 info@decluyse.be

Dagschotels

Van dinsdag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 11.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 16.00 euro. Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.

 

 

Dinsdag 21/11

Woensdag 22/11

Donderdag 23/11

Vrijdag 24/11

Gehaktballetjes in tomatensaus & aardappelschijfjes

Varkensbrochette met gebakken witloof & gebakken aardappelen

Steak archiduc & frietjes

Roggevleugel met botersaus & gekookte aardappelen

Dinsdag 21/11: Balletjes in tomatensaus & aardappelschijfjes

Woensdag 22/11: Varkensbrochette met gebakken witloof & gebakken aardappelen

Donderdag 23/11: Steak archiduc & frietjes

Vrijdag 24/11: Roggevleugel met botersaus & gekookte aardappelen

Dinsdag 28/11

Woensdag 29/11

Donderdag 30/11

Vrijdag 01/12

 Steak pepersaus & frietjes

 halve kip met appelmoes & kroketten

 Schnitsel met erwtjes en worteltjes & gekookte aardappelen

 Vissersbord met kreeftensaus & puree

 

Dinsdag 28/11: Steak pepersaus & frietjes

Woensdag 29/11: Halve kip met appelmoes & kroketten

Donderdag 30/11: Schnitsel met erwtjes en worteltjes & gekookte aardappelen

Vrijdag 01/12: Vissersbordje met kreeftensaus & puree

Dinsdag 5/12

Woensdag 6/12

Donderdag 7/12

Vrijdag 8/12

 Varkenslapje met schorseneren & gekookte aardappelen

 Steak Stroganoff & frietjes

 Kippenfilet met currysaus & gebakken rijst

Waterzooi van vis met gekookte krieltjes 

:Dinsdag 5/12: Varkenslapje met schorseneren & gekookte aardappelen

Woensdag 6/12: Steak Stroganoff & frietjes

Donderdag 7/12: Kippenfilet met currysaus & gebakken rijst

Vrijdag 8/12: Waterzooi van vis & gekookte krieltjes

Dinsdag 12/12

Woensdag 13/12

Donderdag 14/12

Vrijdag 15/12

Dinsdag 19/12

Woensdag 20/12

Donderdag 21/12

Vrijdag 22/12

 

 

 Gordon Bleu met wortelpuree

 Kippenfilet met pepersaus, spruitjes & gebakken aardappelen

 Steak pepersaus & frietjes

 Fish & chips

 Steak provençale & frietjes

 Schnitsel met tomatensaus & pasta

 Kippensaté met broccolipuree

 Pasta met scampi & fijne groentjes

 

 

 

Terug open op vrijdag tot 15u

 Dinsdag 12/12: Gordon bleu met wortelpure

Woensdag 13/12: kippenfilet met pepersaus, spruitjes & gebakken aardappelen

Donderdag 14/12: Steak pepersaus & frietjes

Vrijdag 15/12: Fish & chips

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart

Suggesties

Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.