Dagschotels
Van dinsdag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 11.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 16.00 euro. Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.
Dinsdag 03/10
Woensdag 04/10
Donderdag 05/10
Vrijdag 06/10
Gehaktballetjes in tomatensaus & puree
Steak pepersaus & frietjes
Gesloten wegens medische ingreep Kristel
Gebakken tongfilet met verse tartaar & frietjes
Dinsdag 03/10: Balletjes in tomatensaus & puree
Woensdag 04/10: Steak met pepersaus & frietjes
Donderdag 05/10: Gesloten wegens medische ingreep Kristel ( open om 15u)
Vrijdag 06/10: Gebakken tongfilet met verse tartaar & frietjes
Dinsdag 10/10
Woensdag 11/10
Donderdag 12/10
Vrijdag 13/10
Steak archiduc & frietjes
Kippenfilet met natuursaus & kroketten
Varkenssaté met boontjes & gebakken aardappelen
Waterzooi van vis met gekookte krieltjes
Dinsdag 10/10: Steak champignonsaus & frietjes
Woensdag 11/10: Gebakken kippenfilet met natuursaus & kroketten
Donderdag 12/10: Varkenssaté met boontjes & gebakken aardappelen
Vrijdag 13/10: Waterzooi van vis met gekookte krieltjes
Dinsdag 17/10
Woensdag 18/10
Donderdag 19/10
Vrijdag 20/10
Hamburger met erwtjes, worteltjes & aardappelschijfjes
Rundsbrochette Provençale, gegrilde groenten & kroketten
Pepersteak met frietjes
Schelvishaasje met prei, witte wijnsaus & puree
:Dinsdag 17/10: Hamburger met erwtjes, worteltjes & aardappelschijfjes
Woensdag 18/10: Rundsbrochette met Provençale saus, gegrilde groenten & kroketten
Donderdag 19/10: Pepersteak & frietjes
Vrijdag 20/10: Schelvishaasje met prei, witte wijnsaus & puree
Dinsdag 24/10
Woensdag 25/10
Donderdag 28/9
Vrijdag 29/9
Dinsdag 31/10
Woensdag 01/11
Donderdag 02/11
Vrijdag 03/11
Kippen Gordon bleu met archiducsaus & wortelpuree
Steak Stroganoff & frietjes
Gegratineerd witloof met ham & puree in de oven
Vissersbordje met fijne groenten & puree
Steak met pepersaus & frietjes
Geen dagschotel wegens feestdag
Gesloten tot 20 november
Gesloten tot 20 november
Terug open op vrijdag tot 15u
Dinsdag 24/10: Kippen Gordon bleu met archiducsaus & wortelpuree
Woensdag 27/8: Halve kip met appelmoes & kroketten
Donderdag 28/8: Gegratineerd witloof & puree
Vrijdag 29/10: Visserbordje met fijne groenten & puree
Menukaart
Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart
Suggesties
Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.