03 889 94 90 info@decluyse.be

Dagschotels

Van dinsdag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 11.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 16.00 euro. Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.

 

 

Dinsdag 03/10

Woensdag 04/10

Donderdag 05/10

Vrijdag 06/10

Gehaktballetjes in tomatensaus & puree

Steak pepersaus & frietjes

Gesloten wegens medische ingreep Kristel

Gebakken tongfilet met verse tartaar & frietjes

Dinsdag 03/10: Balletjes in tomatensaus & puree

Woensdag 04/10: Steak met pepersaus & frietjes

Donderdag 05/10: Gesloten wegens medische ingreep Kristel ( open om 15u)

Vrijdag 06/10: Gebakken tongfilet met verse tartaar & frietjes

Dinsdag 10/10

Woensdag 11/10

Donderdag 12/10

Vrijdag 13/10

 Steak archiduc & frietjes

 Kippenfilet met natuursaus & kroketten

 Varkenssaté met boontjes & gebakken aardappelen

 Waterzooi van vis met gekookte krieltjes

 

Dinsdag 10/10: Steak champignonsaus & frietjes

Woensdag 11/10: Gebakken kippenfilet met natuursaus & kroketten

Donderdag 12/10: Varkenssaté met boontjes & gebakken aardappelen

Vrijdag 13/10: Waterzooi van vis met gekookte krieltjes

Dinsdag 17/10

Woensdag 18/10

Donderdag 19/10

Vrijdag 20/10

Hamburger met erwtjes, worteltjes & aardappelschijfjes

Rundsbrochette Provençale, gegrilde groenten & kroketten

Pepersteak met frietjes

Schelvishaasje met prei, witte wijnsaus & puree

 

:Dinsdag 17/10: Hamburger met erwtjes, worteltjes & aardappelschijfjes

Woensdag 18/10: Rundsbrochette met Provençale saus, gegrilde groenten  & kroketten

Donderdag  19/10: Pepersteak & frietjes

Vrijdag 20/10: Schelvishaasje met prei, witte wijnsaus & puree

Dinsdag 24/10

Woensdag 25/10

Donderdag 28/9

Vrijdag 29/9

Dinsdag 31/10 

Woensdag 01/11

Donderdag 02/11

Vrijdag 03/11

 

 

Kippen Gordon bleu met archiducsaus & wortelpuree

 Steak Stroganoff & frietjes

 Gegratineerd witloof met ham & puree in de oven

 Vissersbordje met fijne groenten & puree

Steak met pepersaus & frietjes 

 Geen dagschotel wegens feestdag

 Gesloten tot 20 november

 Gesloten tot 20 november

Terug open op vrijdag tot 15u

 Dinsdag 24/10: Kippen Gordon bleu met archiducsaus & wortelpuree

Woensdag 27/8: Halve kip met appelmoes & kroketten

Donderdag 28/8: Gegratineerd witloof & puree

Vrijdag 29/10: Visserbordje met fijne groenten & puree

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart

Suggesties

Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.