03 889 94 90 info@decluyse.be

Dagschotels

Van dinsdag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 11.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 16.00 euro. Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.

 

 

Dinsdag 06/02

Woensdag 07/02

Donderdag 08/02

Vrijdag 09/02

Steak met pepersaus & frietjes

Goulash met aardappelschijfjes

Halve kip met appelmoes & kroketten

Kabeljauw met prei in roomsaus & puree

Dinsdag 06/02: Steak pepersaus & frietjes

Woensdag 07/02: Goulash met aardappelschijfjes

Donderdag 08/02: Halve kip met appelmoes & kroketten

Vrijdag 09/02: Kabeljauw met prei in roomsaus & puree

Dinsdag 13/02

Woensdag 14/02

Donderdag 15/02

Vrijdag 16/02

 Kippenfilet met Provençale saus & kroketten

 Steak archiduc & frietjes

 Hamburger met sla, tomaat, spiegelei & gebakken aardappelen

 Gesloten wegens Privé feest

 

Dinsdag 13/02: Kippenfilet met Provençale saus & kroketten

Woensdag 14/02: Steak Archiduc & frietjes

Donderdag 15/02: Hamburger met sla, tomaat, spiegelei & gebakken aardappelen

Vrijdag 16/02: Gesloten wegens Privé feest

Dinsdag 20/02

Woensdag 21/02

Donderdag 22/02

Vrijdag 23/02

Varkenslapje met bloemkool & gekookte aardappelen

Kalkoensteak met champignonsaus & kroketten

 Steak met Stroganoff saus & frietjes

Roggevleugel met botersaus & gekookte aardappelen

:Dinsdag 20/02: Varkenslapje met bloemkool & gekookte aardappelen

Woensdag 21/02: Kalkoensteak met champignonsaus & kroketten

Donderdag 22/02: Steak Stroganoff & frietjes

Vrijdag 26/01: Catch of the day ( Roggevleugel)

Dinsdag 27/02

Woensdag 28/02

Donderdag 29/02

Vrijdag 01/03

 

 

 

 

 

 

 Steak met pepersaus & frietjes

 Orloff gebraad met archiducsaus & kroketten

 Varkensbrochette met witloofsalade gebakken krieltjes

 Rode poonfilet met Provençale saus & puree

 

 

 

 

 

 

 

 Dinsdag 27/02: Steak met pepersaus & frietjes

Woensdag 28/02: Orloffgebraad met archiducsaus & kroketten

Donderdag 29/02: Varkensbrochette met witloofsalade & gebakken krieltjes

Vrijdag 01/03: Rode poonfilet met Provençale saus & puree

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart

Suggesties

Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.