03 889 94 90 info@decluyse.be

Suggesties

Voorgerechten

  Consommé van bosduif: € 6.00

Duo van wild & witloof/ham kroketten: € 10.00

Wild kroketten: € 10.00

Witloof/ham kroketten: € 10.00

Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appel: € 16.50

Duo van wildpaté: € 10.00

 

 

Hoofdgerechten

 Schartongrolletjes met kreeftensaus & fijne groenten:  € 19.00

Argentijnse entrecote met saus naar keuze: € 26.00

Zeebaarsfilet op vel gebakken & ratatouille: € 21.00

Gnocchi met scampi & tomaat/currysausje: € 16.00

 Konijn met appelmoes: € 17.00

Witloof met hesp in de oven: € 13.00

Vegetarische pasta met wintergroenten: € 15.00

 Hutsepot met gekookte krieltjes: € 17.00

Wildgerechten: 

Everzwijn met roze pepersaus saus & wildgarnituur: € 21.00

Hertenfilet met 2 sauzen & wildgarnituur:  € 25.00

Wildragout met herfstgroenten: € 17.00

Hazenrugfilet met rode wijnsaus & wintergroenten:  € 25.00

 Fazantenfilet Fine Champagne met wildgarnituur: € 23.00

Desserten:

 Chocolade dessert van de chef: € 8.00

Panna cotta met witte chocolade & rode vruchten: € 7.00

Kaasbordje: € 10.00

Cheesecake met Maltesers: € 7.00

 

 

 

 

 

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Reserveren

Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!