Suggesties
Voorgerechten
Duo van Zalm & scampi kroketten: 10.00 €
Zalm met dille kroketten: € 10.00
Wild kroketten: € 10.00
Scampi kroketten: 10.00 €
Trio van scampi ( salade, scampi chef, scampi kroket) 12.50 €
Duo van wildpaté: € 10.00

Hoofdgerechten
Rib Eye (300 gr) met saus naar keuze: 28.50 €
Argentijnse entrecote met saus naar keuze: € 26.00
Zeebaarsfilet op vel gebakken & vergeten groenten: € 21.00
Skrei op een bedje van prei met witte wijnsaus: 22.00 €
Konijn met appelmoes: € 17.00
Witloof met hesp in de oven: € 13.00
Pasta met gerookte zalm & dillesaus: € 16.00
Wildgerechten:
Wildragout met herfstgroenten: € 17.00
Hazenrugfilet met twee sauzen & wintergroenten: € 25.00
Fazantenfilet Fine Champagne met wildgarnituur: € 23.00
Desserten:
Chocolade dessert van de chef: € 8.00
Panna cotta met Baileys: € 7.00
Kaasbordje: € 10.00
Cheesecake met rode vruchten: € 7.00
Menu Valentijn:
Bubbels met hapje
Slaatje met samenspel van Serranoham & scampi in een heerlijk curysausje.
Cappucino van garnaal of cappucino van tomaat
Liefdesspel van tongfilet met bieslookpuree of parelhoen met voorjaarsgroenten & liefdesnestje
Dessert d’amour (White heart)
47 euro per persoon

Menukaart
Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.
Reserveren
Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!