03 889 94 90 info@decluyse.be

Suggesties

Voorgerechten

 

 Consommé van bosduif: € 6.00

Bretoense vissoep: €8.50

Duo van wild & duvelkroketten: €10.00

Wild kroketten: €10.00

Duvel kroketten: € 10.00

Gebakken ganzenlever met crumble van speculoos: € 16.50

Duo van wildpaté: € 10.00

 

 

Hoofdgerechten

 Schartongrolletjes op Normandische wijze:  €19.00

Argentijnse entrecote met saus naar keuze: € 26.00

Rib eye (Uruguay): €26.00

Zeewolf met prei, oesterzwammen & saffraan saus: € 21.00

Pallet van paling: € 26.00

 Konijn met appelmoes: € 17.00

Witloof met hesp in de oven: € 13.00

Pasta met venusschelpen: € 17.00

Pasta met Thaise curry & kip: €16.00

Wildgerechten: 

Everzwijn met Grand Veneur saus & wildgarnituur

Hertenfilet met boschampignons & wildgarnituur:  € 25.00

Wildragout met herfstgroenten: € 17.00

 

Desserten:

 

Churros: €5.00

Macaron met gezouten caramel: €8.00

Macaron met vloeibare chocolade: € 8.00

Dessert van de chef ( mango): € 8.00

 

 

 

 

 

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Reserveren

Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!