03 889 94 90 info@decluyse.be

Suggesties

Voorgerechten

Consommé van duif                                                                                                                                                  5,00
Duo van wildpaté                                                                                                                                                       10,00
Trio van Sint Jacobsnootjes                                                                                                                                 16,50
Tartaar van Sint Jacobsnootjes                                                                                                                          13,00  Kalfszwezeriken                                                                                                                                                        13,00
Duvelkroketten                                                                                                                                                         10,00   Wildkroketten                                                                                                                                                         10,00

Duo van wild & duvelkroket                                                                                                                               10,00

Hoofdgerechten

20,00Zonnevisfilet op een bedje van vergeten groenten
Pallet van paling 23,00
Paling in roomsaus                                                                                           23,00
Paling provençale 23,00
Konijn met appelmoes                                                                                   17,00Kalfszwezeriken met dragonsaus                                                            23,50
Lamsboutje met groentenmengeling & gevulde aardappel    21,00  Canneloni gevuld met spinazie & ricotta                                             16,00

13,00Witloof met hesp in de oven

Wildgerechten:

Everzwijnfilet met Grand veneursaus & wildgarnituur      20,00

Hertenfilet met boschampignons & wildgarnituur               24,00

Wildragout met herfstgroenten                                                       17,00

Haas met rode wijnsaus & herfstgroenten                                  24,00

Fazantfilet Brabaçonne & gebakken witloof                                21,00

Desserten                                     

Pallet van sorbet7,00
Churros                                                                                                                     7,00
Citroen gevuld met sorbet                                                                             7,00
Brownie met vanille ijs & gezouten caramel                                       7,00

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Reserveren

Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!