03 889 94 90 info@decluyse.be

Suggesties

Voorgerechten

Consommé van bosduif € 5,00

Rijkelijk gevulde vissoep: €7.00

Wildkroketten € 10,00

Duvelkroketten € 10,00

Duo van duvel & wildkroket € 10,00

Duo van wildpaté € 10,00

Trio van coquilles ( gegratineerd, tartaar & gebakken) € 16.50

Gebakken ganzenlever met tarte Tatin € 16.50

Tartaar van coquilles met groene roomsaus €13.00

 

Hoofdgerechten

Zonnevisfilet met groenten & dillesaus  € 20,00

Schartongrolletjes op Normandische wijze € 18.00

Pallet van paling  € 23,00

Paling in roomsaus  € 23,00

Paling Provençale € 23,00

Konijn met appelmoes € 17,00

Witloof met hesp in de oven € 13,00

Everzwijnfilet met Grand Veneursaus & wildgarnituur € 20,00

Hertenfilet met boschampignons & wildgarnituur € 24,00

Wildragout met herfstgroenten € 17,00

 Vanaf 15 oktober:

Haas met rode wijnsaus & herfstgroenten €24.00

Fazant Brabaçonne & gebakken witloof €21.00

 

 

Desserten

Churros 7.00€

Chocolade truffel dessert 7,00€

Brownie met ijs van gezouten caramel 5.00€

Sabayon gratin met fruit 7.00€

 

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Menukaart

Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Reserveren

Heb je al honger gekregen? Reserveer dan alvast je tafel!