Dagschotels
Van Maandag tot en met vrijdag voorzien wij voor de prijs van 12.00 euro een gevarieerde dagschotel of een compleet dagmenu:(soep, dagschotel & koffie) voor de prijs van 17.50 euro. Onze dagschotels zijn beschikbaar voor lunch of tot einde voorraad.
Op maandag hebben wij de marktmenu: Soep, steak pepersaus & frietjes, koffie & dessert voor 19.00€, ook mogelijk a la carte.
Maandag 31/03
Dinsdag 01/04
Woensdag 02/04
Donderdag 03/04
Vrijdag 04/04
Marktmenu: Steak pepersaus
Kippensaté met broccoli puree
Goulash & kroketten
Varkenslapje met boontjes & gebakken aardappelen
Schartongrolletjes met witte wijnsaus & groentenpuree
Maandag 31/03: Marktmenu: Steak pepersaus & frietjes
Dinsdag 01/04: Kippensaté met broccoli puree
Woensdag 02/04: Goulash & kroketten
Donderdag 03/04: Varkenslapje met boontjes & gebakken aardappelen
Vrijdag 04/04: Schartongrolletjes met witte wijnsaus & groentenpuree
Maandag 07/4
Dinsdag 08/4
Woensdag 09/4
Donderdag 10/4
Vrijdag 11/4
Marktmenu: Steak pepersaus & frietjes
Lamsragout & aardappelschijfjes
Halve kip met sla, tomaat & kroketten
Rundsbrochette met archiducsaus
Gebakken kabeljauw met prei & puree
Maandag 07/4: Marktmenu: Steak pepersaus & frietjes
Dinsdag 08/4:Lamsragoût met aardappelschijfjes
Woensdag 09/4: Halve kip met sla, tomaat & kroketten
Donderdag 10/4: Rundsbrochette met archiducsaus
Vrijdag 11/4: Kabeljauw met prei & puree
Maandag 14/04
Dinsdag 15/04
Woensdag 16/04
Donderdag 17/04
Vrijdag 18/04
Marktmenu: Steak pepersaus & frietjes
Schnitsel met tomatensaus & pasta
Rundsburger met bearnaise saus & kroketten
Kippenfilet met Stroganoff saus & aardappelschijfjes
Roggevleugel met gekookte aardappelen
Maandag 14/4: Marktmenu: Steak pepersaus & frietjes
Dinsdag 15/4:Schnitsel met tomatensaus & pasta
Woensdag 16/4: Rundsburger met bearnaise saus & kroketten
Donderdag 17/4: Kippenfilet met Stroganoff saus & aardappelschijfjes
Vrijdag 18/4: Roggevleugel met gekookte aardapppelen
Maandag 21/04
Dinsdag 22/04
Woensdag 23/04
Donderdag 24/04
Vrijdag 25/04
Geen dagschotel ( Paasmaandag a la carte)
Steak archiduc & frietjes
Kippenburger met pepersaus & aardappelschijfjes
Gordon Bleu met erwtjes & worteltjes & gebakken aardappelen
gegratineerd vispannetje met puree
Maandag 21/4: Feestdag : a la carte
Dinsdag 22/4 Steak archiduc & frietjes
Woensdag 23/4: Kippenburger met pepersaus & aardappelschijfjes
Donderdag 24/4: Gordon Bleu met erwtjes, worteltjes & gebakken aardappelen
Vrijdag 25/4: Gegratineerd vispannetje met puree
Menukaart
Neem ook een kijkje op onze uitgebreide menukaart
Suggesties
Naast onze uitgebreide vaste menukaart bieden wij ook seizoensgebonden suggesties aan.